Nyhet moondrop skrivbord fidget leksak

126.45kr

Beskrivning

Denna Novel Magnet Moondrop Desk Fidget Toy hjälper dig att lindra stress och ångest, också vara bra för att tänka medan du studerar eller arbetar. Du kan vända det, snurra det, rulla det, glida det, klicka på det och fidget runt på något sätt som du vill. Dessutom kommer du att se och känna processen som ett objekt släpper på månen istället för att bara höra teori och siffror, hur cool det är!

Viktigaste egenskaper:
Flera roliga spelande sätt
Flipping, glidning, spinning eller till och med superposing två eller tre för att vända på något sätt som du vill

Stressfrisättning och intellektuell utveckling
Ett bra sätt att eliminera stress och njuta av enstaka pass-time snurrar roligt medan du fidgeting det. Dessutom bidrar det till att sträcka sig och få dig att tänka på saker

En utmärkt presentation av fritt fall på månen
Inspirerad av månens gravitation gör det dig fullt känslan av den fria fallhastigheten på månen och är en utmärkt presentation för fysisk undervisning (precisionen är upp till 0,1 mm)

Konstgjorda saker och fickkroppar
CNC bearbetade luftrummet i aluminium och ren koppar visar tecken på högteknologisk och raffinerad konsistens. Och den kompakta storleken är bekväm för att bära och spinna den när som helst

● Lämplig för barn upp till 3 år
Obs! Tvåstegs glidblock är slumpmässiga (4-ringsmönster, 6-ringsmönster)

Specifikation

Allmän information

Material: Magnet, Övrigt
Tema: Annat
Funktioner: Creative Toy
Serie: Livsstil

Mått och vikt

Produktens vikt: 0,0290 kg
Förpackningsvikt: 0,0400 kg
Produktstorlek: 6,90 x 1,50 x 1,50 cm / 2,72 x 0,59 x 0,59 tum
Förpackningsstorlek: 10,00 x 5,00 x 5,00 cm / 3,94 x 1,97 x 1,97 tum

Paketinnehåll

Förpackningsinnehåll: 1 x Moondrop Fidget Desk Toy

Ansvarsfraskrivelse för produktsäkerhet:
Vi tar inte emot något ansvar eller ansvar för missbruk av denna eller någon annan produkt. Alla våra produkter testas i stor utsträckning för att följa strikta och strikta QC-standarder. För vissa produkter (t.ex. leksaker, knivar etc.) rekommenderar vi korrekt tillsyn eftersom vi inte kan hållas ansvariga för missbruk eller olyckor.

Färg och stil Ansvarsbegränsning:
Objektets färg och stil (eller mönster) är föremål för lagerstatus, vi förbehåller oss rätten att ersätta en annan färg / mönster.

Varning:
Vi tar inte emot något ansvar eller ansvar för felaktigt inköp av våra produkter. Alla produkter på webbplatsen är utförligt testade för att följa strikta och strikta QC-standarder. För alla våra klädprodukter, föremål och tillbehör, var vänlig observera de exakta mätningarna, som i huvudsak visas i centimeter (CM). Som en del av vår företagspolicy kan vi inte acceptera avkastning eller ge återbetalningar för poster som är felaktiga.

Notera:
Produktfotografering är endast för illustration. Den sålde produkten kan ha mindre fysiska skillnader beroende på tillverkarens specifikationer, tillverkningssats etc. Kunderna bör noggrant överväga detta före inköp.

Små delar Ansvarsfriskrivning:
Dessa leksaker innehåller små delar, inte för barn under 3 år vid sväljning eller kvävning. Vi tar inte emot något ansvar eller ansvar för missbruk av denna eller någon annan produkt.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Nyhet moondrop skrivbord fidget leksak”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titta på videon