Hushållsspecial träsked

31.63kr

Beskrivning

Denna produkt är gjord av naturliga rena stockar. Det föreslås att du inte kokar eller brinner med kokande vatten, eftersom det är lätt att förstöra loggens struktur och förkorta tidsgränsen för användning av träskålen. Vid första användningen av träprodukter, föreslår vi i allmänhet att saltvattnet suger i ca 3-4 timmar, och då kan vanlig rengöring vara! Det kommer att finnas några grova känslor på ytan av träprodukter efter första rengöringen. Detta är ett normalt fenomen. Med ökningen av antalet användningsområden kommer också bordsvaror att bli allt smidigare.
Om du vill bli vackerare träkorn kan du efter det att du har blötläggt saltlösning efter kemtvätt och ätoljor (olivolja bättre) torkar träytan försiktigt på ett lager av olja och torkar i 12 timmar, låt loggarna helt absorbera ätoljan, träprodukter som mer hållbara och vackrare!
Den kromatiska avvikelsen i online shopping är oundviklig, och det kommer att bli en färgskillnad i olika miljöer, ljus och bildskärmar.
Problem som behöver uppmärksamhet bör sterilisera ozonskiktet i steriliseringsskåp, blötlägga i tillgängligt varmt saltvatten utan ozondisinfektion i 3 timmar eller så, städa det normalt och placera det på en ventilerad och torr plats för att torka. Observera att du inte kan använda desinfektionsskåp, mikrovågsugnar och andra apparater kan inte placeras i någon hög temperatur, värmarsidan, inte exponering. Denna produkt är säker, giftfri och vuxna barn kan använda den

Specifikation

Beställnings

Produktinformation

Typ: Servis
Material: Trä
Tillgänglig Färg: Brun

Vikt och storlek

Produktens vikt: 0,0200 kg
Paketvikt: 0,0200 kg
Produktstorlek (L x B x H): 16,50 x 5,70 x 2,00 cm / 6,5 x 2,24 x 0,79 tum
Förpackningsstorlek (L x B x H): 16,50 x 5,70 x 2,00 cm / 6,5 x 2,24 x 0,79 tum

Packlista

Förpackningsinnehåll: 1 x Ladle

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Hushållsspecial träsked”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *