Flykul 8 tums hopfällbar lättvikt elektrisk sparkskoter

3,369.11kr

Beskrivning

Funktioner

1. Lätt elektrisk Scooter är tillverkad av aluminiumlegering, miljövänligt reseverktyg.
2. Högkapacitets 6000mAh 18650 litiumjonbatteri, batterilivslängd på över 500 cykler; tre växelhastigheter (max hastighet 30 kmh), 25 km per laddning, 250 W motorkraft.
3. Multifunktions elektronisk display, exakt visning av ström, spänning, tid, batterikapacitet, hastighetsklass, momentan hastighet, totalt körda kilometer.
4. Coola LED-lampor, Dubbelbromsdesign (Elektroniskt bromssystem och Mekanisk broms), Horndesign, bekväm och säker körning.
5. Bakhjulspänningsdesign, viks bekvämt för transport.
6. Gratis uppblåsbara fasta slitstarka frontdäck, skräddarsydda handtag design, lätta, väger bara 24.25lb / 11kg.

tillämpningar
Denna tvåhjuliga elektriska scooter är ett bra miljövänligt reseverktyg, vilket undviker trafikstockningen. Lätt att montera handtag och vik, det är inte bara en bra hjälpare för kontorsarbetare, men en stor följd att njuta av roligt i livet.

Foldbar och bärbarhet, bekvämt
Den elektriska scootern är tillverkad av aluminium legering vilket gör den robust. Den minima kompakta designen och den enkla vikningsfunktionen betyder att du enkelt kan ta upp den på kollektivtrafiken. Den är snabbviktad och utökad, också lätt för dig att lagra den i din bil, hus och så vidare.

Front Light & Horn design, säker
De eleganta framljusen kan tända upp vägen framåt på natten för säkerhet. När du inte behöver det om dagen, tryck bara på knappen. Och horndesignen kan uppmärksamma när det finns några bilar eller personer före dig, vilket gör dig säker vid körning. Lätt och bekvämt att använda.

Intelligent elektronisk skärm
En multifunktionell elektronisk display visar exakt ström, spänning, tid, batterikapacitet, hastighetsklass, momentan hastighet, totalt körda kilometer. Du kan veta om dina körförhållanden. Det finns tre växelväxlar (L1, L2, L3) för ridning, och du kan ändra växling om det behövs.
L1: den högsta är ca 18KM / H
L2: Högsta är ca 23KM / H
L3: den högsta är ca 30KM / H

Dubbelbromsdesign (Elektroniskt bromssystem & Mekanisk broms)
Det finns två bromssystem för dig att välja: Elektroniskt bromssystem & Mekanisk broms. Du kan välja en för att styra din rida eller stoppa. Lätt & bekvämt och säkert.

Bakhjulspänningsdesign, lätt att bära
Den är utformad i mitten av bakhjulskåpan. När den är hopfälld kan en försiktigt spänne göra den direkt fast, lätt att bära. När du expanderar trycker du försiktigt på bakhjulsskyddet, hävarmen kan höjas, expandera scootern. Enkel att bära vid oanvänd.

Smart och högkapacitets batterisystem
Högkapacitets 6000mAh 18650 litiumjonbatteri, scootern kan rida för 25 km körsträcka per laddning, batterilivslängd på över 500 cykler. Medan det inte finns någon funktion på den elektriska displayen och hastighetsdimmeren är helt släckt över 90 sekunder, kommer systemet att vara avstängt av sig själv, förbli energisparande. Tryck på strömbrytaren, den återställs. Med ett smart batterihanteringssystem behöver du inte oroa dig för överladdning eller batterifel.

Specifikationer
Märke: Flykul
Modell: DD03
Färgen blå
Material: Aluminiumlegering
Max belastning: 264,55 lb / 120 kg
Max hastighet: tre hastighetsnivåer (L1: 18km / h, L2: 23km / h, L3: 30km / h)
Motoreffekt: 250W
Motorstorlek: 8 tum
Produktvikt: 11 kg
Mätarställning: 25 km
Max Klättringsvinkel: 15 grader
Batterikapacitet: 24V 6AH litiumbatteri
Batterilivslängd: 500 laddningscykler.
Konfigurationer: LED-lampor, Multifunktionsdisplay, Dubbelbromssystem, Horn, Bakhjulsskyddspänne.

Paketmått
Förpackningsvikt: 14,34 kg
Förpackningsstorlek: 103,00 * 21,50 * 39,50cm

paket innehåll
1 * Flykul elektrisk scooter
1 * Användarmanual
1 * Laddare

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Flykul 8 tums hopfällbar lättvikt elektrisk sparkskoter”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *