4 x 4 x 3mm n52 kraftfull ndfeb cylindermagnet för barn diy

20.36kr

Beskrivning

Beskrivning:
Du kan också använda dem som en stressavlastare: manipulera dem enkelt, mangla dem, omorganisera dem och dina problem kommer att flyta bort. Skjut en i fickan och du kommer aldrig att bli uttråkad igen.

Huvuddrag:
Hours and hours of fiddling
Dessa magneter är idealiska för barnen DIY uppfinning projektet
De viktigaste elementen som finns i denna magnet inkluderar neodym (Nd), järn (Fe) och bor (B)
Ansökningsindustri: magnetiserat vax, röravkalkning, magnetisk armatur, automatisk maskin, magnetiska lås, dörrar och fönster magnetiska, magnetiska bagage, magnetiska leksaker, magnetiska verktyg, presenter och förpackningar

Specifikation

Allmän information

Material: Magnet
Tema: Science, Trick
Funktioner: DIY Toy, Educational
Serie: Underhållning

Mått och vikt

Produktvikt: 0,026 kg
Paketvikt: 0,048 kg
Förpackningsstorlek: 7,00 x 3,00 x 2,00 cm / 2,76 x 1,18 x 0,79 tum

Paketinnehåll

Förpackningsinnehåll: 100 x Magnet

Ansvarsfraskrivelse för produktsäkerhet:
Vi tar inte emot något ansvar eller ansvar för missbruk av denna eller någon annan produkt. Alla våra produkter testas i stor utsträckning för att följa strikta och strikta QC-standarder. För vissa produkter (t.ex. leksaker, knivar etc.) rekommenderar vi korrekt tillsyn eftersom vi inte kan hållas ansvariga för missbruk eller olyckor.

Varning:
Vi tar inte emot något ansvar eller ansvar för felaktigt inköp av våra produkter. Alla produkter på webbplatsen är utförligt testade för att följa strikta och strikta QC-standarder. För alla våra klädprodukter, föremål och tillbehör, var vänlig observera de exakta mätningarna, som i huvudsak visas i centimeter (CM). Som en del av vår företagspolicy kan vi inte acceptera avkastning eller ge återbetalningar för poster som är felaktiga.

Notera:
Produktfotografering är endast för illustration. Den sålde produkten kan ha mindre fysiska skillnader beroende på tillverkarens specifikationer, tillverkningssats etc. Kunderna bör noggrant överväga detta före inköp.

Små delar Ansvarsfriskrivning:
Dessa leksaker innehåller små delar, inte för barn under 3 år vid sväljning eller kvävning. Vi tar inte emot något ansvar eller ansvar för missbruk av denna eller någon annan produkt.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “4 x 4 x 3mm n52 kraftfull ndfeb cylindermagnet för barn diy”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *